Home

Achtergrond 271 x bekeken

CDA-fractie bijgepraat door Verhagen

CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen heeft zijn fractie dinsdag bijgepraat over de formatieonderhandelingen met de VVD en de PVV.

Verhagen onderbrak daarvoor de besprekingen die hij voert met VVD-leider Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders.

Verhagen wilde na afloop niets zeggen over het beraad en ook niet over kritiek van CDA-prominenten als oud-premier Dries van Agt en Herman Wijffels op de mogelijke samenwerking met de PVV. "Ik ga inhoudelijk helemaal niets zeggen op dit moment, noch over interne discussies, noch over uitspraken van anderen. Er is iedere dag ongetwijfeld een andere uitspaak'', aldus Verhagen. Hij zei ervan uit te gaan dat het eindresultaat "beoordeeld wordt op een goede wijze''.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.