Home

Achtergrond

16 Nederlandse bedrijven op Asia Fruit Logistics

Zestien Nederlandse bedrijven presenteren zich volgende week op de Asia Fruit Logistica-beurs in Hongkong.

Dat blijkt uit de lijst deelnemers aan de beurs. De beurs telt in totaal een derde meer deelnemende bedrijven, laat de organisatie weten. Er staan in totaal 300 bedrijven uit dertig landen.

Naast The Greenery BV en The Greenery Produce zijn dat handelspartijen Hagé en Jover (beide onderdelen van The Greenery), maar ook Van Rijn Trading en Roveg Fruit. Verder staan in het Holland Paviljoen een kassenbouwer (Van der Hoeven) en koelbedrijf Varekamp Coldstores. Daarmee is het paviljoen iets groter dan vorig jaar. Naast de groenten- en fruitpartijen staan twee Nederlandse uienpartijen op de beurs in Hongkong.

Of registreer je om te kunnen reageren.