Home

Achtergrond

Zeven dagen feest tijdens Vierdaagsefeesten

Nijmegen staat vanaf zaterdag een week lang in het teken van feest. Wandelevenement de Vierdaagse duurt ook echt vier dagen, maar voor de daarbij horende Vierdaagsefeesten zijn zeven dagen uitgetrokken. De stad verwacht meer dan een miljoen feestgangers.

Op tal van podia in de stad zijn artiesten te zien. Onder meer Waylon, Cuby And The Blizzards en The Scene treden op in de Waalstad. Dinsdagavond is de Waal het toneel van vuurwerkspektakel 'Waal in vlammen'. Op vrijdag 23 juli worden de feesten afgesloten

De Vierdaagse stond vorig jaar en in eerdere jaren te boek als het grootste publieksevenement van Nederland, boven de Tilburgse kermis en de marathon van Rotterdam. Vorig jaar kwamen verspreid over een week 1,3 miljoen mensen op de feesten af.

De deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse gaan dinsdag voor het eerst op pad.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.