Home

Achtergrond 171 x bekeken

Vreemde vogels in Varend Corso Westland

Bezoekers kunnen zich vanaf vrijdag weer drie dagen lang vergapen aan kleurrijke boten met daarop historische figuren van bloemen uit het Westland.

Figuren als Jules Verne, Columbus en Darwin, Pinokkio en de Klokkenluider van de Notre Dame zullen tijdens de dertiende editie van het Varend Corso Westland hun opwachting maken. Het thema is dit jaar Vreemde vogels.

Tijdens het corso varen zo'n zestig fraaie, met bloemen, planten, groenten en fruit gedecoreerde boten een route van ongeveer 70 kilometer door de kernen van de gemeenten Westland en Midden-Delfland en door de gemeenten Vlaardingen, Rijswijk, Den Haag en Delft.

Het evenement trekt ieder jaar ongeveer 300.000 bezoekers. Elke corsodag varen de boten langs een andere route door de regio. Vrijdag is de Rijnmonddag, zaterdag de Westlanddag en zondag de Delflanddag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.