Home

Achtergrond 178 x bekeken 2 reacties

Vlucht omboeken om wedstrijd te kunnen zien

Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft een 'onsnappingsmogelijkheid' bedacht voor voetbalminnende luchtreizigers die zich realiseren dat ze zondag het risico lopen in een vliegtuig te zitten, terwijl het Nederlands elftal een WK-finale speelt.

Reizigers kunnen hun vlucht gratis omboeken naar een andere datum als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen, zo heeft Transavia vandaag laten weten.

Het gaat om vijftig vluchten die zondag tussen twee uur 's middags en middernacht vertrekken of aankomen uit en in Nederland. Mensen moeten dan wel voor 7 juli via het callcenter of de website van de maatschappij hebben geboekt. Volgens een woordvoerster van de firma gaat het om naar schatting drieduizend passagiers.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    margreet Rozeboom

    Transavia geeft de mogelijkheid om je vlucht om te boeken Oad als hoofdsponsor van het Nederlands Elftal laat zijn klanten in de kou staan. Met arrangementen via touroperators kun je niet omboeken.

  • no-profile-image

    outhuijse

    Neckermann reizen weet van niets

Of registreer je om te kunnen reageren.