Home

Achtergrond

Vierdaagsefeesten rustig van start

De Vierdaagsefeesten in Nijmegen zijn vandaag rustig van start gegaan, aldus de Nijmeegse politie. De sfeer is ontspannen en feestgangers hebben alle ruimte. Alleen op The Matrixx in het Hunnerpark was het zaterdagavond tegen elf uur flink druk, aldus de politiewoordvoerster.

De lichtkranten in het Hunnerpark gingen rond kwart voor elf aan met de tekst dat nieuwe bezoekers beter een andere locatie konden kiezen, omdat het te druk werd.

De Vierdaagsefeesten staan bekend om de mensenmassa's die zich doorgaans in het centrum van Nijmegen begeven. Daarvan was zaterdagavond nog geen sprake, stelde de woordvoerster. In de stad was goed te lopen en alle podia waren goed te bereiken. Aanhoudingen van betekenis waren er zaterdag niet. De politie had het erg rustig.

De feesten duren tot en met vrijdag. Onder meer Waylon, Cuby And The Blizzards en The Scene zijn de komende week te zien op de podia in de Waalstad.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.