Home

Achtergrond

Start Vierdaagse goed verlopen

De start van de 94e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is dinsdagochtend vroeg goed verlopen. Volgens de organisatie hebben zich geen problemen voorgedaan.

Meer dan 40.000 wandelaars lopen dinsdag een tocht van 30, 40 of 50 kilometer. Als eersten gingen dinsdagochtend vroeg de deelnemers aan de 50 kilometer van start. Wandelaars mochten van de marsleiding eerder starten in verband met het verwachte warme weer. De organisatie hoopt dat veel wandelaars alweer binnen zijn voordat de hitte dinsdagmiddag toeslaat.

Vrijwel alle wandelaars bleken goed op de hoogte te zijn van de aangepaste starttijden. Wie zich toch had vergist in de starttijden, kon volgens de zegsman alsnog vertrekken, omdat er ruimhartige starttijden werden gehanteerd.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.