Home

Achtergrond 197 x bekeken 1 reactie

Spin veroorzaakt auto-ongeval

Een nietsvermoedende spin heeft maandag een ongeluk in zijn schoenen geschoven gekregen.

De achtpoter dacht zich lekker te hebben genesteld in een warme auto, toen de 43-jarige bestuurster haar passagier ontdekte. Ze schrok daar zo hevig van, dat ze vergat op de weg te letten. Haar auto belandde in de berm, sloeg tweemaal over de kop en kwam aan de overzijde van de weg in de andere berm tot stilstand.

Het ongeval vond plaats in Brielle bij Rotterdam. De vrouw en haar twee kinderen (7 en 8 jaar) konden zonder verwondingen uitstappen, zo meldde de politie dinsdag. Het is onduidelijk hoe het met de spin is afgelopen.

Administrator

Eén reactie

  • Sjaak

    Soms hangt het leven aan een zijden draadje...;)

Of registreer je om te kunnen reageren.