Home

Achtergrond

Slootsmid importeur van Tecnoma-spuiten

Tecnoma is een Franse fabrikant van spuitmachines. Het leveringsprogramma omvat verschillende modellen, van kleine gedragen machines tot zelfrijders.

De spuitmachines worden gebouwd in het Franse Epernay. Hier is tevens de hoofdvestiging van moederbedrijf EXEL groep te vinden. Ook fabrikanten als Hardi, Berthoud en Moreau behoren tot deze groep. Tecnoma ziet in Noord Europa en de Benelux de komende jaren een belangrijk potentieel voor verdere uitbreiding van het marktaandeel. Met name in de toenemende markt voor zelfrijders ziet Tecnoma kansen liggen. De Tecnoma zelfrijders zijn leverbaar met een tankinhoud van 3200 tot 5200 liter, spuitboombreedtes tot 42 meter, traploos verstelbare spoorbreedte, en bodemvrijheid tot 1.60 meter. De krachtbron van deze machines zijn Deutz motoren met een vermogen tot 240 pk. Slootsmid start per direct met de import.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.