Home

Achtergrond 262 x bekeken

Rampcaravans geborgen

Bij een camping in het Achterhoekse Vethuizen is maandagmorgen begonnen met de berging van tien caravans die afgelopen week in de Kemperplas waren beland door het noodweer.

Veel ramptoeristen kwamen afgelopen weekeinde een kijkje nemen, maar ze worden op afstand gehouden door bewakers. De beveiliging blijft zeker tot dinsdagochtend van kracht, zo liet de gemeente Montferland maandag weten.

Verzekeringsmaatschappij Interpolis heeft opdracht tot de berging gegeven. Het is nog onduidelijk hoe lang de berging gaat duren. Een 62-jarige vrouw uit Nieuwegein kwam bij het ongeval om het leven en er vielen acht licht- en zwaargewonden. Diverse boerderijen en auto's liepen grote schade op. De schade loopt in de miljoenen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.