Home

Achtergrond 176 x bekeken

Opnieuw meer handel in melkquotum

De hoeveelheid overgedragen quotum zonder grond ligt in juni hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder.

Het gaat om 15.867 ton ten opzichte van 11.485 ton een jaar eerder.

Ook in de maanden april en mei lagen de hoeveelheden hoger dan een jaar eerder. De totale hoeveelheid verhandeld quotum zonder grond ligt dit jaar tot nu toe op 56.798 ton. Vorig jaar lag dit in deze periode op 49.536 ton.

Ook het aantal afgesloten leasecontracten lag afgelopen maand met 11.740 ton een stuk hoger dan vorig jaar. Toen werd in de maand juni 4.801 ton verhandeld. De totale hoeveelheid tijdelijke overdrachten ligt op dit moment met 17.825 ton ruim twee keer zo hoog als in dezelfde periode vorig jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.