Home

Achtergrond 157 x bekeken

Onderhandelaars paars-pluskabinet weer bijeen

De onderhandelingen over een paars-pluskabinet zijn woensdagochtend hervat.

Partijleiders Mark Rutte (VVD), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Femke Halsema (GroenLinks) zijn rond 10.00 uur het gebouw van de Eerste Kamer binnengaan. Net als een dag eerder hadden ze secondanten meegenomen voor de ochtendsessie.

Rutte had Tweede Kamerlid Helma Neppérus uit zijn fractie bij zich. Cohen was met fractiegenoot Sharon Dijksma. Halsema werd net als dinsdag vergezeld door oud-Kamerlid Kees Vendrik van GroenLinks. Pechtold ging met fractiegenoot Stientje van Veldhoven de onderhandelingen onder leiding van de informateurs Uri Rosenthal en Jacques Wallage in.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.