Home

Achtergrond 1 reactie

Moslimextremisten hakken docent hand af

Islamitische extremisten hebben in India een christelijke docent zijn hand afgehakt, omdat hij de profeet Mohammed zou hebben beledigd.

Dat heeft de krant The Times of India maandag gemeld. Nadat hij in de deelstaat Kerala een kerk had bezocht, vielen acht mannen de 52-jarige man aan voor de ogen van zijn gezin en hakten het lichaamsdeel af. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Moslimgroepen hebben volgens een andere krant eerder dit jaar al tegen de docent betoogd, omdat hij blasfemische opmerkingen over Mohammed zou hebben geuit. Hij werd geschorst en zou later zijn verontschuldigingen hebben aangeboden.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Leen

    Wilders zijn opvattingen zijn toch zo gek nog niet!

Of registreer je om te kunnen reageren.