Home

Achtergrond 2 reacties

Michelin en Claas gaan samenwerking aan

Deze week hebben machinefabrikant Claas en bandenfabrikant Michelin een driejarige overeenkomst voor een verdergaande samenwerking getekend.

Michelin was natuurlijk al een van de bandenleveranciers van Claas. Met het nieuwe contract wordt die relatie verstevigd. Voornaamste reden voor verdere samenwerking is de levering van banden voor de Claas-combines. Door toepassing van de zogenoemde Ultraflex-technologie zegt Michelin banden te kunnen maken met een hoger draagvermogen bij gelijkblijvende bodemdruk, maar die toch minder ruimte (hoogte) innemen. Daarnaast worden toekomstige trekkerseries af fabriek uitgerust met Michelin-banden als eerste montage.

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Polderboer

    Goede zet van beide partijen!

  • no-profile-image

    freek

    soort van microsoft deal

Of registreer je om te kunnen reageren.