Home

Achtergrond 6 reacties

Man komt in hakselaar terecht en overlijdt

In een weiland in America (Limburg) is vanmiddag een man om het leven gekomen doordat hij in een hakselaar terechtkwam.

In een weiland in America (Limburg) is vanmiddag een man om het leven gekomen doordat hij in een hakselaar terechtkwam. Dat maakte de politie bekend.

Op de rijdende hakselaar zaten twee mensen. Een van hen bestuurde het voertuig, het slachtoffer zat achter op een plaat. Hij viel daar vanaf en belandde in de hakselaar. De identiteit van het slachtoffer is niet bekendgemaakt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  internetter

  was geen hakselaar maar spitmachine. broer van loonwerker. dede test of zoiets. kun je lezen op andere site's mbt dit ongeluk. triest

 • no-profile-image

  Jacob Knipscheer

  Heftig,

  Ook mijn condoleance.

 • no-profile-image

  boerke

  Ja, erg tragisch voor alle betrokkenen.
  Mijn oprecht medeleven naar allen.
  Het maakt ook mij weer duidelijk dat we altijd met gevaarlijk materieel bezig zijn en dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten.

 • no-profile-image

  exact

  Jan, het is allemaal al erg genoeg. Je kunt nog zo veel ARBO eisen maken, helemaal voorkomen van dergelijke ongelukken is onmogelijk. Vind het niet zo kies van je om dit hier en nu naar voren te brengen. Mijn oprechte medeleven naar allen. Veel sterkte.

 • no-profile-image

  keutelboer

  Erg tragisch ongeval .Maar zo ver ik weet met een spitmachine en niet met een hakselaar . Het zal zeer zwaar zijn om zo iemand waar mee je aan het werk bent te zien verongelukken . Ik wens de familie en de medewerkers van dit bedrijf veel sterkte toe .

 • no-profile-image

  jan warmenhuizen

  Hakselaar, spitmachine of deeltjesversneller: zo'n ongelukt maakt alleen maar duidelijk dat de ARBO-wet er niet voor niks is en dat veiligheidseisen altijd moeten worden nageleefd. Ook door boeren!

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.