Home

Achtergrond 4 reacties

Kamelenmelk uit Emiraten lonkt naar markt EU

Kamelenmelk uit de Verenigde Arabische Emiraten komt binnenkort in de Europese schappen.

Dat meldt persbureau Reuters. De Europese Unie heeft aangekondigd kamelenboerderijen te inspecteren om de melk toe te kunnen laten. De Arabieren zijn zelf dolenthousiast over hun zuivelproduct. Het bevat veel vitamine C en mensen met lactose-intolerantie kunnen het gewoon drinken. Het zou hetzelfde smaken als koeienmelk.

Europese melkveehouders hoeven echter niet bang te zijn weggeconcurreerd te worden. Een kameel geeft 15 liter per dag en de totale veestapel 5.000 liter.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Louisa

  Weer een dier gevonden die door de mens volledig uitgebuit gaat worden...... We kunnen met onze poten dan ook nergens van afblijven, alles moet maar ten dienste staan van de oooh zoo heilige menssoort. Drink toch gewoon eens wat bij je hoort, water! Alleen baby's horen melk te drinken en dan ook alleen bij hun eigen mensenmoeder en niet bij een koe of bij een kameel. Wat een gekken iedereen die maar babymelk blijven drinken. Geen wonder dat de mens snel dement wordt en weer kinds wordt. We willen kindjes zijn toch, dus lekker melk lurken maar!

 • no-profile-image

  harmen

  1 kameel dus voor binnenlandse consumptie en export?

 • no-profile-image

  Gheb Kaleb

  Een van de bijwerkingen van kamelenmelk is dat het het libido voor geiten doet toenemen....

 • no-profile-image

  koetje

  Nou Louisa,je gaat toch niet vertellen dat al die voetbalsupporters zo uit hun dak gaan vanwege al die melk die ze drinken?

Of registreer je om te kunnen reageren.