Home

Achtergrond

Hobaho introduceert Hobaho-Online

Hobaho heeft het informatiesysteem Hobaho-Online geïntroduceerd.

Met dit systeem stelt Hobaho haar archief open aan haar relaties. Het Lissese bedrijf is met deze stap op de digitale snelweg tegemoet gekomen aan de wens van de klanten. De webportal is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. De klanten kunnen zelf de gegevens ophalen en verwerken in hun eigen administratie.

Hans Molenaar, manager financiën en ICT van Hobaho zegt hierover dat de tijd rijp was om Hobaho-Online te introduceren. "De vraag uit de markt was er. Bovendien zien we nog steeds een stijging in het aantal Edi-berichten. Edi is in het bollenvak de leidende weg voor een digitale omgeving. Hobaho-Online is een aanvullend systeem. De werking van het systeem is marktconform, zodat onze klanten niet helemaal opnieuw hoeven leren om te gaan met deze functionaliteiten. Het systeem is laagdrempelig, doch waar nodig wordt de klant door ons in- en verkoopbureau ondersteund."

Molenaar zegt ook dat Hobaho-Online blijft doorontwikkelen. "Een volgende stap is om te komen tot interactie. Dat hangt af van de behoefte uit de markt."

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.