Home

Achtergrond

Grow Group schrapt 25 banen

Leverancier van plantmateriaal Grow Group schrapt 25 van 200 formatieplaatsen (inclusief seizoensarbeiders).

Het bedrijf geeft de prijsdruk en slechte economische situatie van de tuinbouw als reden voor de ingreep. "Het management van Grow Group verwacht dat deze ontwikkelingen in de komende jaren niet structureel zullen verbeteren", stelt het bedrijf in een persbericht. Het bedrijf kon nog geen toelichting geven, omdat het personeel op de hoogte moest brengen van de ingreep.

De nadruk van de maatregelen binnen Grow Group liggen op de vestigingen in Baarlo, Bergschenhoek, Kessel en Naaldwijk. De maatregelen hebben geen gevolgen voor de productiecapaciteit, stelt het bedrijf. Uiteindelijk worden 13 medewerkers ontslagen.

Grow Group is één van de grotere opkweekbedrijven voor glasgroente, vollegrondsgroente en sierteelt.

Of registreer je om te kunnen reageren.