Home

Achtergrond 154 x bekeken

Frans echtpaar vast na vondst 8 babylijkjes

De Franse politie heeft een echtpaar gearresteerd na de vondst van acht lijkjes van pasgeboren baby's in hun huis en in een tuin in het Noord-Franse dorp Villers-au-Tertre.

Dat heeft het Openbaar Ministerie gemeld.

Na de arrestatie dinsdag doorzocht de politie ook woensdag nog met speurhonden het huis en omgeving. De openbaar aanklager uit de nabijgelegen stad Douai start donderdag een onderzoek waarna de vermeende ouders, twee veertigers, vermoedelijk aangeklaagd zullen worden. De twee zijn al gehoord en ze zitten nog vast.

Volgens buren van het echtpaar hadden de nieuwe eigenaren van een huis in het dorp de politie gebeld, nadat zij botten van jonge kinderen in de tuin van hun nieuwe huis hadden gevonden. Politieonderzoek leidde naar het andere huis, dat ongeveer een kilometer verderop ligt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.