Home

Achtergrond 216 x bekeken

Française bekent acht babymoorden

Een 47-jarige vrouw heeft donderdag in Noord-Frankrijk bekend acht van haar kinderen, allen zuigelingen, te hebben vermoord.

De vrouw, Dominique Cottrez, heeft acht keer haar pasgeboren baby vermoord en in de tuin van haar woning of in die van haar ouders begraven. Ze wordt beschuldigd van doodslag.

Over haar motieven is nog niets bekend. Ze leed een teruggetrokken leven in het dorpje tussen de velden van Noord-Frankrijk. Ze heeft bezworen dat haar echtgenoot, Pierre-Marie, niets van haar zwangerschappen en niets van de dood van de pasgeboren baby's heeft geweten.

De openbaar aanklager in Douai, 170 kilometer ten noorden van Parijs, ging daarin met haar mee. De echtgenoot ging donderdag vrijuit. Eerder suggereerden bronnen bij het plaatselijke Openbaar Ministerie dat hij werd beschuldigd van het niet aangeven van de misdaden en het verbergen van de stoffelijke resten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.