Home

Achtergrond 162 x bekeken

Fietsfabrikant heeft wind mee

De Accell Group, de marktleider in Europa op de fietsenmarkt, heeft de wind mee.

Dat blijkt uit het halfjaarbericht van de onderneming die in ons land als bekendste merken Batavus, Koga en Sparta voert. De onderneming, die ook doet in fitnessapparaten, is ervan overtuigd dat er in de komende jaren meer zal worden gefietst en bewogen.

"Veel nationale en regionale overheden stimuleren op dit moment het gebruik van de fiets als alternatief vervoermiddel.'' Bovendien denkt Accell Group dat de verkoop van elektrische fietsen zal blijven groeien.

Accell Group meldt een stijging van de omzet in de eerste helft van dit jaar van 3 procent naar 342 miljoen euro. Dat ging gepaard met een stijging van de nettowinst met 9 procent tot 24,1 miljoen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.