Home

Achtergrond 219 x bekeken 5 reacties

Eigenaar kas steekt handje toe bij arrestaties

De eigenaar van een kas in de Bosstraat in Ulicoten (Noord-Brabant) heeft donderdag een handje toegestoken bij de arrestatie van negen personen na ontdekking van een hennepkwekerij.

De man verhuurt de kas en belde de politie omdat hij de zaak niet vertrouwde. Met zijn tractor blokkeerde hij de toegangsweg zodat de verdachten niet met hun auto konden vluchten. Dat meldde de politie donderdag.

De politie trof in zijn kas inderdaad een hennepkwekerij aan met 2.000 hennepplanten en duizenden stekjes. Zeven Bulgaarse vrouwen en twee Turkse mannen zijn aangehouden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  herkauwer

  Zo is het Patrick. Gert Leers had zijn vakantievilla in Bulgarije alleen maar gekocht als dekmantel, zodat hij vanuit het Maastreechter gemeentehuis gemakkelijk Ulicootse drugs Bulgaars (via yoghurt) zou kunnen wit-wassen! Man houd op met die complot-onzin en beperk je tot de feiten. Want die zijn al erg genoeg. Zelf zit ik in de omgeving van Ulicoten- Chaam- Heerle - Poppel- Alphen achter Belgische veterinairen aan die in de ongecontroleerde grensstreek allerhande makkelijke handeltjes met louche brabantse boeren drijven. Ik ben dan ook niet blij met deze aandacht voor die streek, want er zal nu wel extra opgelet gaan worden. En dan gaan alle luiken weer toe! Maar de échte mega-wietplantages vindt men in....... de nieuwe LOG-gebieden! LNV-gesubsidieerd, zoals Gerda Verburg vorig jaar juni in de Bossche Verkadefabriek verkondigde. Niet verder vertellen hoor!

 • no-profile-image

  Patrick

  Dit zou wel eens een uitvalsbasis kunnen zijn voor de zigeunermaffia die West Europa tijstert zoals in Gent (B)
  Als de hoofdzigeuners die ondergedoken leven er niet meer in slagen hun slipdragers (de arme) te laten opbrengen met bedelen en stelen zouden ze wel eens in de drugteelt kunnen beginnen.
  Oost Europa is een broeinest van de handel in drugs omdat de politie er via partisipatieakkoorden met de handel een gedogenbeleid voeren . In het ene gerechtsdistrict is het proper en worden de zaakjes goed geleid door de politie ook al sta je voor een moordenaar die net 14 jaar heeft gezeten en een boodschap nalaat je in stukjes te zullen snijden . In het andere arondisement loop je met je hoofd tegen de muur de bende(Hongaren) waar je mee af te rekenen hebt doet naast scroothandel ook een leidende drugshandel waar de politie ook in gepartisipeerd zitten. Als het te heet word en PV's moeten worden opgesteld worden deze op naam van enkele arme zigeuners opgesteld die toch niets hebben. De plaatselijke procureur beweerd nog niet buiten te zullen komen voor het vergieten van 10 liter bloed .
  En dan ook de Hongaarse politiediensten maar marcheren op het défilé in Brussel .
  Europa een samengang van gatlikkers en bandieten

 • no-profile-image

  patrick

  Herkauwer !
  Raar dat het dan net uit deze streek is dat de grootste rommelbiggen die Hongarije ooit haalden , kwamen.
  Of is de kleur van die vrachtwagens (zwart en accagourood ) de kleur van de dood .

 • no-profile-image

  P

  Ik ben het helemaal met Patrick eens. Europa mag wel wat minder. Ik stel voor om als eerste de internet verbinding met hongarije op te heffen. Veel zinnigs wordt er toch niet geschreven vanuit dat land. He Patrick!

 • no-profile-image

  gert

  Kom in de kas !

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.