Home

Achtergrond 252 x bekeken

CNB showtuin vanaf 26 juli open

Op de CNB showtuin aan de Heereweg in Lisse (naast het gebouw van PPO) komen de dahlia’s in bloei en breekt de periode aan dat de gewassen bezichtigd kunnen worden.

Vanaf 26 juli tot 1 oktober is de tuin open op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdagen van 08.00 tot 12.00 uur. Buiten deze tijden is het tevens mogelijk om de tuin te bezoeken na een afspraak te hebben gemaakt met één van de vertegenwoordigers van CNB. Op de tuin zijn zo’n 375 soorten dahlia's en 60 soorten Zantedeschia opgeplant. De collectie omvat een groot aantal nieuwigheden van diverse veredelaars, die door zo'n 50 inzenders beschikbaar zijn gesteld. Het behoeft geen betoog dat de tuin de geïnteresseerden veel te bieden heeft.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.