Home

Achtergrond

Bezoekers drie jaar verbannen van Zwarte Cross

De politie heeft op het festival Zwarte Cross in Lichtenvoorde tussen zaterdag en zondagochtend zeven mensen aangehouden. Zes zijn opgepakt voor baldadigheid en een persoon wegens mishandeling. Ze kregen een boete en een verbod om de komende drie jaar het festival te bezoeken. Dat maakte de politie vandaag bekend.

De organisatie van het driedaagse festival meldt zondag op haar website dat de laatste dag is uitverkocht. Dat betekent dat in drie dagen tijd 148.000 betalende bezoekers de toegangspoorten zijn gepasseerd. De politie geeft met matrixborden langs de toegangswegen aan dat er geen kaarten meer verkrijgbaar zijn. ,,Het heeft geen zin meer om door te rijden naar het festivalterrein'', aldus de politie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.