Home

Achtergrond 374 x bekeken 8 reacties

Albert Jan Maat in CDA-evaluatiecommissie

Het CDA heeft de commissie die de recente verkiezingsnederlagen gaat analyseren zo goed als rond.

LTO-voorzitter Albert Jan Maat is in elk geval een van de zestien personen tellende commissie, zo heeft het partijbureau bevestigd.

Voorzitter wordt de Limburgse gouverneur Leon Frissen. Vice-voorzitters zijn oud KRO-voorzitter Frans Slangen en Ruth Peetoom, predikante in Utrecht. Naar verluidt maakt ook oud-Kamerlid Annie Schreijer-Pierik deel uit van de commissie.

Behalve naar de oorzaken van de verkiezingsnederlagen kijkt de commissie ook breder naar de rol van de christen-democratie in de samenleving.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Toon

  eigen schuld.dat komt ervan als men de mkb. en de boeren opzadelt met zoveel regels en geen inkomen gunt ..(en maar jennen jennen jennen)

 • no-profile-image

  zwalker

  Vreemde zaak dat een bijna weggestemde politieke partij de gesel van de boeren, Janmaat, voor de finishing touch toelaat. Ach ja, iemand moet straks het CDA toch het genadeshot geven!

 • no-profile-image

  gert

  Vooral even meenemen dat de boeren niet dolenthousiast waren over Natura 2000

 • no-profile-image

  geert

  Haha, en oud kamerlid Annie Schreyer komt ook in die commissie lees ik!!
  Om je ziek te lachen of weet ze nu echt niet beter?
  Ik heb haar zielige optreden in netwerk de avond na de verkiezingen gezien toen zij samen met haar man Jan-Peter uit de tuin haalde, ronduit beschamend die actie....

 • no-profile-image

  Uni versie Teit

  Maat en Schreier -Pierik in zo'n commissie?? Hoe verzint het CDA dit.

  Dat lijkt wel alsof men iemand die veel met teer werkt, het huis wit wil laten schilderen.
  Ook dat draait op een ramp uit.

 • no-profile-image

  exact

  Zwalker, die bijna weggestemde politieke partij had bij de laatste verkiezingen nog bijna 2x zoveel aanhang dan pvdd en sp samen. Het belangrijkste deel van de weglopers is een zitje naar rechts opgeschoven, omdat ze de lucht van links niet meer konden verdragen. Er zijn trouwens heel wat boeren die een ander oordeel hebben over Janmaat dan jou, Zwalkert. Dat je in termen van een (genade) SHOT denkt, zegt vast iets over jou.

 • no-profile-image

  aan mijn

  Bezuinigen op onderwijs en op zorg!!!!! Nederlanders die op de bank moeten blijven zitten met een uitkering en buitenlanders als slaven misbruiken om toch het werk gedaan te krijgen voor de mega bedrijven. Ik dacht ze zijn voor gezins bedrijven!!! Mooi niet dus. Hoezo nederlaag?? Moet je je eigen mensen vooral in de steek laten, dan stemmen ze vanzelf op een andere partij.

 • no-profile-image

  gijs van harskamp

  geachte lezer
  waarom heeft u niet gereageerd op brief juni 2010.
  wat ging erfout heel veel steekwoorden balkenende prijs uruzgan vredes missie arrogante houding piet de jong u heeft als cda geluk wij nederlanders vergeten heel snel enzv.
  schrijf dan gewoon uw brief ontvangen maar wij doen er niets mee toe de loe.
  succes en gezondheid dat laatste moet je koesteren gijs

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.