Home

Achtergrond

27 aanhoudingen Zwarte Cross

De politie heeft gedurende het driedaagse festival de Zwarte Cross 27 bezoekers aangehouden voor baldadigheid en lichte mishandeling.

Desondanks is de politie over het algemeen tevreden over het verloop van het festival, zo meldde de politie maandag. Zeventien van de aangehouden bezoekers kregen een boete. De overige tien werden vrijgelaten wegens onvoldoende bewijs. De organisatie van de Zwarte Cross heeft alle aangehouden bezoekers de komende drie jaar de toegang tot het festival ontzegd.

"Hoewel de politie hun betrokkenheid bij de baldadigheid of mishandeling niet officieel kan bewijzen, staat het de organisatie vrij deze bezoekers de toegang tot de Zwarte Cross te weigeren'', verklaarde een woordvoerder van de politie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.