Home

Achtergrond 147 x bekeken

Zwaarbewapend stel aangehouden bij basis VS

Twee zwaarbewapende individuen zijn aangehouden toen ze een belangrijke luchtmachtbasis in de Amerikaanse staat Florida in wilden.

Ze hadden echter niet de juiste papieren op zak. Dat berichtte de Amerikaanse nieuwsender CNN maandagavond (lokale tijd). Een man en een vrouw in een auto werden gestopt bij de poort van de luchtmachtbasis MacDill bij Tampa rond vijf uur 's middags lokale tijd. Toen hun identificatie niet klopte werden ze aangehouden. In het voertuig lagen militaire uitrustingen, munitie en vuurwapens. De twee worden verhoord. Het zou om een man en een vrouw gaan.

Op de luchtmachtbasis MacDill bij Tampa bevindt zich het Centrale Commando dat operaties leidt in de Hoorn van Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Daarmee is de basis van cruciaal belang in de strijd tegen het terrorisme, die zich vooral in die regio's afspeelt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.