Home

Achtergrond 224 x bekeken 5 reacties

Wilders wil Verhagen bij gesprek met VVD

PVV-leider Geert Wilders wil graag dat het CDA vandaag ook aanwezig is bij de gesprekken die hij heeft met VVD-leider Mark Rutte en informateur Uri Rosenthal.

Hij doet een dringend beroep op het CDA hiervoor, zo liet Wilders dinsdag weten. Wilders stelde dat hij ook bereid is buiten de informateur om zelf met Verhagen te spreken. "Het is belangrijk dat het CDA meedoet en vertrouwen wint en niet aan de zijkant de kat uit de boom kijkt'', aldus de PVV leider.

Fractievoorzitter Maxime Verhagen van het CDA zei maandagavond na zijn eerste gesprek met Rosenthal dat hij vindt dat de VVD en PVV de grote verschillen die er tussen die twee partijen zijn eerst maar moeten zien te overbruggen. Daarna komt het CDA pas in beeld, aldus Verhagen.

Overigens staat Verhagen woensdag gepland voor een nieuw gesprek met de informateur.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  exact

  Boerke, maak je niet druk, joh. Het probleem dat je aangeeft gaat pas leven als PVV linksom mee gaat regeren. Als er een ding duidelijk is, dan is het wel dat dat zo goed als uitgesloten is. In een coalitie met CDA en VVD laten ze deze punten nog gemakkelijker vallen dan het AOW-standpunt.

 • no-profile-image

  lex

  De hoogste tijd dat dit land weer eens word geregeerd. Eindelijk een andere Wind uit een andere hoek.

  Dat eindelijk de massa immigratie op de agenda word gezet.

  Ik heb er alle vertrouwen in.

 • no-profile-image

  vvd

  Als CDA niet mee gaat dan wordt het verlies de volgende keer nog groter. Bovendien moet er niet vergeten worden dat er nog steeds meer dan 1 miljoen mensen vertrouwen hebben in het CDA. En dat is meer dan in Groenlinks of D66. Dus zij hebben naar mijn mening meer recht op regeren dan die 2 partijen.

 • no-profile-image

  boerke

  ja. met wilders word het vanzelf minder druk in nederland. naast de moslims jaagd ie ook de nertsenboeren en de intensieve veehouderij, waaronder ik ook behoor, weg. als ik het cda was zouden van al die standpunten publiekelijk afstand genomen moeten worden door de pvv

 • no-profile-image

  boerke

  exact, ik begrijp wel dat ze die eisen zullen laten vallen, maar heb er al moeite mee dat de pvv zo over moslims en boeren denken. dit blijft toch terug komen. mijn advies aan het cda en vvd is niet mee regeren met die antie moslim en intensieve boeren partij

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.