Home

Achtergrond

Wilders: Brinkman geen bedreiging voor mij

PVV-leider Geert Wilders ziet zijn fractiegenoot Hero Brinkman "echt helemaal niet als een bedreiging''.

Dat liet hij vandaag weten in reactie op uitspraken van Brinkman in het televisieprogramma Netwerk.

Het Tweede Kamerlid begon vorige maand een persoonlijke campagne om woensdag bij de verkiezingen zo veel mogelijk voorkeurstemmen te krijgen. Netwerk volgde Brinkman afgelopen week en registreerde een gesprek tussen hem en een sympathisant van de PVV. Brinkman, die op dat moment een draadloze microfoon droeg, zegt: ,,Wat Geert natuurlijk ook niet wil, is dat ik te groot word. De grote dreiging voor hem zit er natuurlijk in: stel dat ik drie-, vierhonderdduizend stemmen haal. Dat is voor hem een bedreiging. Ik ken Geert.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.