Home

Achtergrond 235 x bekeken 2 reacties

Vion naar de laatste ronde

Vion mag als enige van de drie laatste gegadigden verder onderhandelen over de overname van het failliete Weyl.

Dit hebben het vleesbedrijf en de curator vanmiddag bekendgemaakt.

Deze bekendmaking betekent nog niet dat er al een definitief akkoord is. Wel heeft het bedrijf naar eigen zeggen nu de komende weken de tijd om tot een volledig akkoord te komen. Of om alsnog af te haken. Naast Vion waren ook VanDrie en nog een derde partij tot de op één na laatste ronde doorgedrongen. De curator heeft kennelijk geoordeeld dat Vion voorlopig het beste bod doet.

Wat een eventuele overname van de bedrijven van Weyl betekent voor de werkgelegenheid en het behoud van de activiteiten in Twente is nog onbekend. Curator Jacques Daniëls heeft steeds gezegd dat behoud van zo veel mogelijk werkgelegenheid een prioriteit is voor hem.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Veehandel Gelderland

  Vion heeft het toch weer voor elkaar gewerkt om geen concurenten erbij te krijgen ! slimme zet van Vion ! en de curatoren denken niet aan de werknemers van Weyl maar kijken alleen maar naar het geld ! ALLEMAAL VRIENDJESPOLITIEK !!!

 • no-profile-image

  ?

  Dit is zoals het hoort, VION moet het gaan doen!!!
  Want er is geen betere!!!!!

  Succes voor alle medewerkers.

Of registreer je om te kunnen reageren.