Home

Achtergrond 1 reactie

Vervaet neemt Van Weele over

John Deere dealer Van Weele in Wolphaartsdijk is overgenomen door Vervaet BV in Biervliet. Van Weele was sinds 1 juli 2007 eigendom van Citadel Industries, een conglomeraat van bedrijven van Frits Kroymans.

Al eerder dit jaar verkocht Citadel Industries het John Deere dealerschap van Everts Groningen BV aan Gebroeders Boersma Zijldijk BV. Citadel Industries omvat diverse technische bedrijven, voornamelijk buiten de landbouw, maar is ook eigenaar van John Deere importeur Louis Nagel, Votex en Herder. Citadel Industries staat los van de Kroymans Corporation die in de automobielwereld al snel na het intreden van de economische crisis in grote financiële problemen kwam. Het voltallige personeel van Van Weele behoudt zijn functie. Als bedrijfsleider is Hans Biesma aangesteld. Het bedrijf gaat verder onder de naam Vervaet-van Weele BV. Vervaet is al jarenlang John Deere dealer in Biervliet en ook bekend als fabrikant van bietenrooiers en trikes.

Foto

Eén reactie

  • ed12345

    Klijn druk foutje Louis Nagel is geen John Deere importeur meer

Of registreer je om te kunnen reageren.