Home

Achtergrond 8 reacties

Verbod op vergassen sommige ganzen

Canadese ganzen, grauwe ganzen en brandganzen mogen niet met koolzuurgas worden bestreden.

Dat besloot de bestuursrechter in Utrecht vandaag in een rechtszaak die Faunabescherming had aangespannen.

Gedeputeerde Staten van Utrecht besloten begin mei toe te staan dat de ganzen, die een plaag vormen, in vangkooien worden gevangen en daarna met koolzuurgas worden gedood. Volgens Faunabescherming zorgt koolzuurgas echter voor een langzame en pijnlijke verstikkingsdood bij de dieren.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  herkauwerl

  Sinds het CDA bij decreet ons een vunzig en verrot stinkend Waarden- en Normenkadaver als Wet door de strot duwde, worden door de Here Jezus Christus geschapen dieren door dat satanisch- chistelijke rapalje als Plaag en als Afval betempeld en vernietigd! Degenen die waarachtig aan het gas moeten zijn voor weldenkenden niet moeilijk aan te wijzen, dunkt mij!

 • no-profile-image

  Bertus

  Vraag eens bij IG Farben na.....

 • no-profile-image

  herkauwer

  Orate frateri Anti Jacht: de race is bijna gelopen. Salpeter Bakellende zit naar verluid achterstevoren op zijn velo en pedaalt met gesloten ogen en hersenloos als immer in de vuile wind van Jack de Vries over de Krabbekreekdam. Weldra zal hij frontaal de van Toyota Prius tot staatsBMW omgekatte overdekte fiets van dorpsgenoot, oud-buurjongen en politiek compaan Keesjan de Jager rammen, die op weg is van zijn zus in Kats naar zijn blinddate in 's Heer Hendrikskinderen. Dat wordt dus een tableau waar geen jachtpatroon aan te pas gekomen is. Na het komkommervol verscheiden van enig Zeeuws Ongerief gloort er dus een nieuwe dageraad voor het CDA! Met de groetjes vanuit de Zak van Zuid Beveland!

 • no-profile-image

  herkauwer

  Ik ben het weer eens voor een keertje eens met ??.??. Het zou al mooi zijn als niet meteen héél Nederland op de PvdD ging stemmen. De helft of voor mijn part een kwart van het electoraat zou ook al voldoende zijn. Als men dan maar uitsluitend voorkeursstemmen op Esther Ouwehand uitbrengt. Stemmen bij de vleet en Thieme naar de haaien: dat zou een mooi trekkie zijn!

 • no-profile-image

  herkauwer

  Beste Verbaasde Lezer, nog maar een paar maanden geleden werd breed uitgemeten dat Balkenende cum suis ons land gewetenloos in een vuile oorlog hadden betrokken en van paln waren om ook nog veel langer in Uruzgan te blijven dan parlementair was overeengekomen. Uiteindelijk kostte dat Balkenende 4 de kop. En wat zien we nu? Zonder enig woord van verontschuldiging of deemoed gaat dat stuk Jan(peter) Hagel op campagne voor een nieuwe termijn. Dat is ronduit onbeschoft, ongemanierd en onbehouwen! Esther Ouwehand was afgelopen winter gewoon "een beetje dom" en moet nooit meer naar Thieme's 7e daggfabels luisteren. Zij verdient gewoon een 2e kans. Zo niet het CDA want ik herhaal het nog maar eens voor de honderdduizenden Altzheimerlijders onder dat electoraat: SIE DIE EE - WEG ERMEE!

 • no-profile-image

  anti

  Rustig maar herkauwer. Volgende week is het CDA voorgoed uitgepoept. Klaar is het met dit politiek gedrocht. Leve een jachtvrij Nederland. Leve PVDD en PVV.

 • no-profile-image

  verbaasde

  Hallo Herkauwer/spotvogel, Wat heb ik nou aan m,n fiets hangen?Afgelopen winter verfoeide jij meisje Ouwehand nog om haar standpunt inzake de OVP en nu geef je positief stemadvies??? Ik dacht dat je a-politiek was?

 • no-profile-image

  ??

  Antijacht droom toch verder met je PvdD, dat ze hun programma hebben herschreven dat jij het ook begrijpt, betekend niet dat heel Nl op ze gaan stemmen.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.