Home

Achtergrond 276 x bekeken 5 reacties

Telers uit de kleren voor promotie lokale groente

Het naderende wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika brengt ondernemers op vreemde gedachten om maar te kunnen profiteren van alle aandacht rond dit evenement.

In de Engelse graafschap Kent trokken Britse groentetelers hun kleren uit om verse lokaal geteelde groente te promoten. De broers Mark en John Harris en Lewis Spencer van boerderijwinkel Broadditch Farm Shop in Southfleet probeerden ook een graantje mee te pikken in de wedloop om aandacht. Om hun edele delen te bedekken houden ze een bloemkool in hun handen. Op de bloemkool zijn radijsjes aangebracht om de Engelse vlag weer te geven.

De foto prijkt ook op de uitstalling van de groente in de schuur waar ze hun producten verkopen. Daarbij hangt ook een bordje met de vraag of de klant kan aanwijzen wie als kind geen lokaal geteelde groente heeft gegeten?

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  zwalker

  Vrouwen kunnen ook meedoen met sappige perziken en abrikozen. Per stuk of per dozijn. En Cees Veerman meldde zich aan met een pastinaak. Vers uit de vette klei getrokken. Ongewassen. En dat was te ruiken!

 • no-profile-image

  LTO-Hater

  Iets voor in de Glossy Gerda misschien?

 • no-profile-image

  katja

  Bloemkolen! Typisch engelsen. Een beetje vent zou eigengeteelde komkommers gaan showen. Of winterpeen!

 • no-profile-image

  De natte Reine Cloot

  Tegenwoordig mogen kromme komkommers ook weer. Voor de minder bedeelde mag een augurk ook. Het is een ludieke actie.Ook iets voor steenvruchttelers.Kunnen vrouwen ook meedoen.

 • no-profile-image

  Monique Vos

  Hier kan de Vegan Striker nog wat van leren. (en de Duitsers ook! Heerlijk die Engelse humor :) ) Engelse vlag??? Waarom denk ik bij het zien van deze foto eerder aan "Amsterdammertjes", die paaltjes in Amsterdam?

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.