Home

Achtergrond 258 x bekeken 1 reactie

Snel graszaad uit Nederland voor herstel WK-velden

Om enkele in slechte staat verkerende stadionvelden van het WK voetbal in Zuid-Afrika nog goed bespeelbaar te krijgen, is speciaal supersnel kiemend graszaad uit Nederland ingevlogen en direct ingezaaid.

Dat meldt zaadbedrijf Barenbrug. "De spelers kennen dit SOS-gras van Barenbrug al. Het werd in het april, mei ook ingezaaid ter verbetering van alle WK-trainingsvelden. Bij aankomst in Zuid-Afrika prees Van Marwijk de mooie kwaliteit van deze grasmat", aldus het bedrijf.

SOS is een nieuw graszaadmengsel en wordt al op veel binnen- en buitenlandse stadionvelden gebruikt.

Eén reactie

  • no-profile-image

    vijfwinkel

    Met Barenbrug graszaad,glijd Kuyt niet uyt.

Of registreer je om te kunnen reageren.