Home

Achtergrond 255 x bekeken

Ruim 40.000 bedankjes voor Balkenende

Op de website die bedankberichten verzamelt voor scheidend premier Jan Peter Balkenende, zijn de afgelopen week ruim veertigduizend boodschappen achtergelaten.

De site www.jpbedankt.nl is in het leven geroepen door een groep Enschedese CDA-leden die met de geste de demissionair premier willen bedanken voor zijn inzet de afgelopen acht jaar. Zij hopen dat zoveel mogelijk Nederlanders de komende weken via de site een bedankbericht achterlaten voor Balkenende.

De initiatiefnemers vinden dat hij wel een hart onder de riem kan gebruiken. De berichten zijn niet voor andere bezoekers zichtbaar. Het is de bedoeling dat de berichtjes over een paar weken worden gebundeld en aangeboden aan Jan Peter Balkenende.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.