Home

Achtergrond 186 x bekeken

Oranje zon schijnt voor supermarkten

De supermarkten kunnen zich in de handen wrijven nu zich een zonnig weekeinde aandient en maandag een wedstrijd van het Nederlands elftal.

Brancheorganisatie CBL denkt dat de supermarkten deze week een omzet zullen behalen van 660 miljoen euro. Dat is 10 procent meer dan een normale weekomzet. De bulk van de extra omzet wordt volgens het CBL in het weekeinde behaald en dan met name op vrijdag en zaterdag.

"Bij goed weer en zeker na een periode van slecht weer komt er altijd een run op barbecuespullen en nu is er maandag ook nog de wedstrijd'', aldus een woordvoerster. Barbecueschotels, drankjes in het algemeen en vooral bier zullen naar verwachting gretig aftrek vinden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.