Home

Achtergrond 274 x bekeken

Onderzoek meerlagenteelt tulp

Telers en andere geïnteresseerden kunnen kennis opdoen van de mogelijkheden van meerlagenteelt van tulp tijdens een open middag op 25 juni.

Op het bedrijf van Wagemaker in Hoogkarspel is dan de broei in twee lagen te bezichtigen. PPO geeft toelichting op de resultaten van het onderzoek naar de lichtbehoefte van tulp tijdens de broei en de mogelijkheden van energiebesparing door meerlagenteelt.

Tevens wordt ingegaan op het energiezuinig en doeltreffend ontvochtigen van de kaslucht met buitenlucht. De open middag wordt gehouden tussen 13.00 en 17.00 uur op het adres Slimweg 16A in Hoogkarspel. Deze open middag en het gerelateerde onderzoek zijn mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland, het Ministerie van LNV en het Productschap Tuinbouw.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.