Home

Achtergrond 177 x bekeken

Noord-Holland kan kennismaken met Remkes

Provinciale Staten van Noord-Holland nodigen alle inwoners van de provincie uit kennis te maken met Johan Remkes, hun nieuwe commissaris van de Koningin.

Ze zijn welkom om hem de hand te schudden na zijn installatie op donderdag 1 juli. Dat maakte de provincie woensdag bekend. Na de installatie is er 's middags een receptie voor alle Noord-Hollanders in de binnentuin van het provinciehuis in Haarlem. Inwoners die daarbij willen zijn, kunnen zich aanmelden via de website van de provincie. Ze ontvangen dan een toegangskaart.

Het is de eerste keer dat Noord-Holland alle inwoners uitnodigt voor een receptie na de installatie van de commissaris van de Koningin. De provincie telt ruim 2,6 miljoen inwoners. "Mocht de belangstelling erg groot zijn, dan kijken we of we daar een oplossing voor kunnen vinden'', zei een woordvoerster van de provincie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.