Home

Achtergrond 5 reacties

Medewerkers van DR nemen gewoon vakantie

De medewerkers van de Dienst Regelingen gaan deze zomer gewoon met vakantie. Dat zegt een woordvoerster van het ministerie van LNV.

Minister Verburg zei eerder deze week tegen de pers en in de Tweede Kamer dat bij Dienst Regelingen "alle verloven zijn ingetrokken". Dat zou nodig zijn omdat DR een onvoorziene achterstand heeft opgelopen bij de verwerking van correcties in perceelsgrenzen. De dienst doet zijn uiterste best om dat tijdig klaar te hebben voor de uitbetaling van de bedrijfstoeslagen voor boeren vanaf 1 december aanstaande.

In werkelijkheid blijken de woorden van de minister niet het effect te hebben dat er mee wordt gesuggereerd. Vakanties worden gewoon opgenomen. "De mensen hebben zich een slag in de rondte gewerkt", zegt de woordvoerster. Bovendien kan een werkgever niet zomaar tornen aan vakantierechten. De woorden van de minister zijn volgens haar bedoeld "in overdrachtelijke zin".

Lees ook Weer vertraging perceelsregistratie

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gekke henkie

  ze doet niet anders dan liegen en bedriegen.

 • no-profile-image

  anoniem

  Wat een verassing dat dat wat Gerda zegt niet gebeurt! Kennen we helemaal niet van haar.....

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Wat een leugenaar die glossy gerda, wordt ze nu ook gekort op haar inkomen?
  Of mag je alleen boeren maar zo behandelen

 • no-profile-image

  gerrie

  Wat een bureaucratisch kinderspel daar bij LNV. Zijn net een stelletje kleine kinderen die zitten te spelen met een Wii. De persoon die dit verzonnen en ingevoerd heeft moeten ze het laten oplossen. Ga iets nuttig doen en sproei het land met een gieter of ruim al dat zwerfafval langs de wegen op.

 • no-profile-image

  detective boer

  juist liegen en bedriegen bij DR. Mij schrijven ze of ik even alle diergegevens wil inleveren. Had via de meitelling aangegeven dat men de gegevens kon overnemen van het produktschap PVE.
  Bij DR zei mevrouw dat ze dat niet konden inzien wegens geen medewerking van PVE.
  Deze week de voorzitter en secretaris van die club op bezoek gehad en aangekaart wat het probleem was.
  Wat blijkt: Dienst Regelingen liegt gewoon en probeert dubbele antwoorden van boeren te ontfutselen die dan tegen hen worden gebruikt.
  Wat een smerige toko aldaar. Liegen bedriegen en beduvelen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.