Home

Achtergrond 184 x bekeken

Kamer wil sneller duidelijkheid over perceelsregistratie

De vaste Kamercommissie LNV wil van minister Gerda Verburg uiterlijk woensdagmiddag antwoord hebben op vragen van LTO Nederland over de vertraagde herziening van het perceelsregister.

LTO heeft de minister gevraagd naar de gevolgen van de vertraging voor agrarisch ondernemers. De organisatie wil dat de minister snel duidelijkheid schept. Ze wil ook weten hoe wordt omgegaan met eventuele knelgevallen.

De Kamer voorziet nog een schriftelijke debatronde voor het zomerreces eind deze week ingaat. Vorige week leek de Kamer akkoord te gaan met het voorstel van de minister in september te berichten over de voortgang.

Verburg bestreed eerder dat LTO te weinig bij het proces is betrokken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.