Home

Achtergrond 182 x bekeken

Honderden siervogels gestolen

De politie heeft woensdagavond in Nispen drie mannen aangehouden voor handel in enkele honderden gestolen siervogels.

De vogels zijn vorige week gestolen in Haarsteeg en werden bij een handelaar in de Brabantse plaats te koop aangeboden. Twee aangehouden mannen komen uit Den Bosch (15 en 38 jaar), de derde wilde zijn identiteit niet wil prijsgeven, aldus de politie donderdag.

De eigenaar van de vogels benaderde vorige week na de diefstal diverse vogelhandelaren in Nederland met het verzoek om uit te kijken naar zijn gestolen siervogels. De handelaar in Nispen herkende de vogels en belde daarop de eigenaar die spoorslags naar Nispen reed. De politie hield de mannen in de winkel aan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.