Home

Achtergrond 262 x bekeken

Heucherella zomer en winter attractief

Heuchera en Heucherella bieden zowel in de zomer als in de winter in de tuin prachtige accenten.

Het hoogtepunt in de groei en bloei van deze vaste plant is uiteraard de bloei, maar de vele bladkleuren die voorhanden zijn zorgen er voor dat er prachtige accenten in de beplanting kunnen worden gerealiseerd. Zoals met bijvoorbeeld de goudbruine Heucherella 'Sweet Tea' die Luc Klinkhamer van de CNB deze week in de keuringszaal toont. Prachtig van kleur, een plant om U tegen te zeggen.

Klinkhamer heeft nog meer pijlen op z’n boog. Zo showt hij onder andere ook een forse Hosta 'Atlantic'. Groen blad en een lichtgroene bladrand, alsmede een fors exemplaar van Hakonechloa macra en Athyrium 'Ghost'. Eén van de meer dan 180 varentypes die er bestaan. Prachtig donkergroen en stevig ogend blad. Een plant die in menige tuin voor hoogtepunten kan zorgen.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.