Home

Achtergrond 223 x bekeken

Harrison Ford getrouwd met 'Ally McBeal'

De Amerikaanse acteur Harrison Ford (67) is getrouwd met de 22 jaar jongere actrice Calista Flockhart.

Dat meldden Amerikaanse showbizzmedia woensdag (lokale tijd). Het stel is al acht jaar samen.

Het huwelijk werd dinsdag gesloten in de ambtswoning van de gouverneur van de Amerikaanse staat New Mexico, Bill Richardson. Die was ook een van de getuigen. Ford is momenteel in de zuidelijke staat voor opnames van zijn nieuwe film Cowboys and Aliens.

Ford en Flockhart leerden elkaar in 2002 kennen bij de uitreiking van de Golden Globe Awards. Ford is vooral bekend als Indiana Jones. Ook speelde hij de rol van Han Solo in drie Star Wars-films en de hoofdrol in de film The Fugitive. Flockhart speelde de hoofdrol in de advocatenserie Ally McBeal.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.