Home

Achtergrond

Grote belangstelling subsidie isolatieglas

Ongeveer 60.000 huizenbezitters hebben de afgelopen acht maanden een waardebon voor subsidie op isolatieglas aangevraagd, maar de pot is nog niet leeg, meldt Agentschap NL, dat de subsidieregeling uitvoert.

Met de waardebon krijgen huishoudens via de glaszetter een korting van 35 euro per vierkante meter geplaatst glas. De subsidieregeling is op 1 oktober 2009 geopend en is onderdeel van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de economie weer aan te jagen. Zowel eigenaar-bewoners als verenigingen van eigenaren kunnen de waardebon downloaden via www.agentschapnl.nl/isolatieglas. Voorwaarde is wel dat de woning voor 1995 is gebouwd.

In totaal is er voor de subsidieregeling 45 miljoen euro beschikbaar en daarvan is nog circa 16 miljoen over. Hiermee kunnen nog ongeveer 30.000 huizen worden voorzien van isolatieglas.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.