Home

Achtergrond

Grote Pioenrozenshow op Kasteel Keukenhof

De VKC opent morgenavond de zesde editie van de pioenrozenshow (Paeonia) op Kasteel Keukenhof in Lisse, met een besloten prijsuitreiking van de gehouden keuring.

Tevens wordt deze avond de publieksprijs door lezers van Groei en Bloei uitgereikt aan de kweker van hun favoriet. De jaarlijks terugkerende Pioenrozenshow wordt mede georganiseerd door bemiddelingsbureau Compass Plants B.V. uit Hillegom. Zij zullen deze -alweer zesde!- editie van de Pioenrozenshow weer tot een groot succes maken door toedoen van een groot aantal kwekers. Bloemsierkunstenares Margriet van Dam toont op geheel eigen artistieke wijze wat er allemaal mogelijk is met dit prachtige product. Zij tovert diverse ruimtes van het kasteel en andere locaties op het landgoed om in prachtige florale kunstwerken. De collectie paeonias op het landgoed, die in volle bloei zal staan, verandert het landgoed in een Monet-achtig plaatje. Voor vakgenoten is de show gratis te bezoeken op vrijdag 4 juni van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 5 juni van 10.00 tot 12.00 uur.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.