Home

Achtergrond 2 reacties

Geometius wordt Agrometius

De landbouwtak van gps-leverancier Geometius wordt per 1 juli aanstaande een zelfstandig bedrijf, dat verdergaat onder de naam Agrometius.

Doordat gps, automatische besturing en precisielandbouw de laatste jaren een flinke vlucht hebben genomen, heeft de landbouwtak zich binnen de Geometius-organisatie ook navenant ontwikkeld. Om de agrarische klanten beter van dienst te zijn heeft Geometius ervoor gekozen om de landbouwafdeling te verzelfstandigen. Het nieuwe bedrijf Agrometius blijft gehuisvest in het pand in Alphen aan den Rijn.

Gratis update

Om de oprichting van Agrometius niet ongemerkt voorbij te laten gaan organiseert Geometius de Trimble Testdagen. Deze vinden plaats op donderdag 8 juli van 10.00 tot 20.00 uur en vrijdag 9 juli van 10.00 tot 17.00 uur, op het terrein van PTC+ aan de Wisentweg in Dronten. Bezoekers die hun Trimble-display meenemen, kunnen het apparaat gratis laten updaten naar de nieuwste softwareversie.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Jan Pieter Bierema

  Het bedrijf maakt ongemerkt reclame via Boerderij, bijvoorbeeld 2 maanden terug met de mededeling in boerderij van de mogelijkheid tot levering van nieuwe hardware waarmee oudere spuitmachines konden worden uitgerust. Dit werd met naam en toenaam genoemd.( iets met Field IQ, kosten 3200€)
  Ik heb geïnformeerd om het te kunnen kopen, maar nee het was nog niet leverbaar maar binnen 4 weken zou ik worden gebeld door de heren en zou de levering/verkoop plaats kunnen vinden incl. Montage door Geometius zelf. Tot op de dag van vandaag nog steeds niets gehoord. Ook de EZ-boom kan men om de één of andere duistere reden niet leveren. Uiteraard kan men wel het dure RTK leveren, maar wanneer het om aanvullingen op de EZ- guide 500 gaat loopt alles vast bij Geometius. Misschien toch maar een ander merk in de toekomst. U bent dus gewaarschuwd!

 • no-profile-image

  Daling

  Klinkt mij totaal onbekend in de oren, heb 2 maand geleden de keuze laten vallen op de EZ500 i.c.m de Field IQ, zonder rtk signaal. De montage geschiedde binnen twee week na aankoop.

Of registreer je om te kunnen reageren.