Home

Achtergrond

Geen menselijke resten in tuin Dost

De zoektocht naar menselijke resten rondom de boerderij van de pleegmoeder van Willeke Dost in Koekange heeft geen resultaat opgeleverd.

Politie en Openbaar Ministerie hebben het onderzoek vandaag afgerond. Dat meldde het OM. De destijds 15-jarige Willeke Dost verdween in januari 1992 uit de boerderij van haar pleegouders. Van het meisje is sindsdien nooit meer iets vernomen. De politie hield maandag pleegmoeder Herna M. en pleegbroer Bart M. aan op verdenking van betrokkenheid bij haar verdwijning.

Het onderzoek rond de woning begon maandag. De politie maakte onder meer gebruik van een grondradar waarmee de bodem tot enkele meters diep kan worden doorgelicht.

De politie heeft vrijdag een aantal goederen uit de boerderij in beslag genomen. De pleegmoeder en haar zoon blijven verdachten in de zaak. Het OM zet het onderzoek naar de twee voort en sluit niet uit op andere plaatsen naar het lichaam te gaan zoeken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.