Home

Achtergrond 222 x bekeken

Duizenden postbodes verliezen baan

Alle postbodes van TNT Post die meer dan 25 uur per week werken, verliezen hun baan. Gedwongen ontslagen zijn daarbij niet te vermijden. Een woordvoerder van het postbedrijf zei vandaag dat het gaat om het verlies van ,,duizenden arbeidsplaatsen''.

De medewerkers hebben gisteren een brief gekregen van de directie, waarin de maatregelen staan aangekondigd, bevestigde de woordvoerder naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf.


TNT Post had al eerder aangekondigd dat 11.000 arbeidsplaatsen op de tocht zouden komen te staan. Het bedrijf heeft last van het toenemend gebruik van internet door particulieren en bedrijven (e-mail) en felle concurrentie op de postmarkt door de openstelling per 1 april 2009.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.