Home

Achtergrond 163 x bekeken

'Duidelijke taal van OESO'

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft de nog te vormen Nederlandse regering ondubbelzinning duidelijk gemaakt dat er forse hervormingen moeten worden doorgevoerd om de Nederlandse economie weer op het juiste spoor te krijgen.

Dat concludeerde demissionair minister Maria van der Hoeven (Economische Zaken) vandaag bij de presentatie van het OESO-rapport over Nederland.

"Er zit geen woord Spaans bij'', zei Van der Hoeven over het rapport, waarin onder meer wordt geadviseerd het ontslagrecht, de huizenmarkt en het fileprobleem grondig aan te pakken.

"Welke regering er ook komt te zitten, er moet iets gebeuren aan het overheidstekort. De bestrijding van de crisis heeft veel geld gekost, nu moeten de overheidsfinanciën weer op orde worden gebracht.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.