Home

Achtergrond

Druk weekeinde op de weg verwacht

Zaterdag en zondag kan het wel eens druk op de wegen worden in verband met een aantal grote evenementen.

Vooral bezoekers aan de TT motorraces in Assen en Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland moeten rekening houden met files. Dat meldde maandag de ANWB. Als de mooie weersverwachtingen uitkomen, kunnen ook de wegen naar de kust vol lopen.

Vrijdag kan het ook al druk zijn richting Assen. Veel motorliefhebbers gaan dan al op pad naar het motorevenement. Vorig jaar stonden er vrijdagmorgen al files op de A28. De ANWB verwacht ook een drukke avondspits.

Dit weekeinde is het ook druk richting Den Haag. Zaterdag is er de Veteranendag en zondag is er Parkpop in het Zuiderpark. Bovendien krijgt het verkeer richting Den Haag ook nog te maken met de afsluiting van de A12 tussen Bodegraven en Gouda. Daar zijn wegwerkzaamheden tussen vrijdagavond en maandagmorgen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.